Rettigheder ved Joint-Development

 

Spar på udviklingsomkostningerne... og drag samtidig nytte af Micro Technic kompetencer inden for elektronik- og softwaredesign.

 

I visse tilfælde svarer kravspecifikationen til et produkt af mere generel karakter, som Micro Technic A-S kunne have en interesse i at markedsføre og producere, f. eks ved at yderligere features tilføjes eller at funktionaliteten ændres i et vist omfang.

 

 

 

Vurderer Micro Technic A-S, at produktet i en version med ændrede features eller anden funktionalitet kan markedsføres og produceres af Micro Technic, kan kunden tilbydes en Joint Development aftale.

 

 

Kunden ejer produktretten til det oprindeligt specificerede produkt (hvilket betyder, at Micro Technic A/S ikke kan producere og sælge det oprindeligt specificerede produkt til andre end kunden).

 

Micro Technic A/S ejer produktionsretten til det oprindeligt specificerede produkt (hvilket betyder, at kunden ikke kan få produktet produceret hos andre end Micro Technic A/S).

 

Micro Technic A/S ejer produktrettigheden og produktionsretten til variantproduktet.

 

Kopi af den udarbejdede dokumentation leveres ikke til kunden ( bortset fra nødvendig kortfattet brugervejledning ).

 

Det resulterende produkt er specifikt for kunden, men den variant, som har ændrede features eller funktionalitet, er mere generel, hvorfor kun en af Micro Technic vurderet andel af udviklingsomkostningerne betales af kunden. Resten, inklusive omkostninger til ændring af features eller funktionalitet for varianten, betales af Micro Technic A-S

 

 

 

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Her kan du lave en forespørgsel på elektronikmontage