PCB Layout

 

pcb layoutMicro Technic har egen designafdeling der forestår printudlægning af dels egne og dels kundeprodukter. Vi stor erfaring med udlægning af print i PADS, men kan også importere data fra andre systemer f.eks. via netlistefiler.

Fordelen du får ved at bruge os fremfor et PCB-layout firma er at du hos Micro Technic har du hele ekspertisen samlet under et tag. Vores designs bliver skabt så de kan produceres og ofte laves printudlæget i tæt samarbejde mellem designingeniører og vores PTA afdeling. Vi har således samlet alle kompetencer, som sikre både produktets funktionalitet samtidig med at produktet kan produceres optimalt, hvad angår produktionsomkostninger og kvalitet.

Micro Technic er en fuld-service EMS samarbejdspartner, og vi bliver ofte inddraget i kundeprojekter fra idéfasen til den løbende produktion af produktet. Uanset hvilket udviklingsstadie dit projekt, vil vi kunne føre Jer sikkert igennem de kommende fase og tilbyde vores kompetencer og services som lige netop I har behov for.

Fasen fra printudlæg til produktion er særdeles kritisk, hvis man ikke indsigt i elektronikproduktion. De mest hyppige fejl viser sig ved

 


article ul  Manglende Fiducial mærker
article ul  Krympning og loddemasker
article ul  Reducering på stencil
article ul  Forkert valg af printteknologi
article ul  Udlægningsdesign i henhold til EMC standarder m.m

 


Disse og øvrige problemer der kan henledes til printudlægget kan undgås ved at indrage Micro Technic så tidligt som muligt i udviklingsprocessen. Endvidere vil man heller ikke står overfor problemer med placering af ansvar ved fejlproduktionen pga dårligt printudlæg.

Hos Micro Technic bliver du ført kompetent gennem hele printudlægningsfasen, ligefra diagramtegning til færdigmonterede print i løbende produktion: Alle kompetencer under eet tag!

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Her kan du lave en forespørgsel på elektronikmontage