Hardware Design

 

Micro Technic er din kompetente samarbejdspartner i alle faser i et moderne produktudviklingsforløb, lige fra ide og rådgivning over projektbeskrivelse og kravspecifikation til prototype, myndighedstest og løbende serieproduktion. Dette giver kunden maksimal sikkerhed for kvalitet og levering, ligesom det ofte er medvirkende til en kortere tid fra ide til markedsmodent produkt.

Hardware design

 

Qua Micro Technic’s øvrige kompetencer inden for elektronikproduktion, er du sikret en fleksibel og stærk samarbejdspartner, der vil leve op til din forventninger og tillid.

 

Micro Technic er specialister inden for udvikling af embeddede systemer, strømforsyninger, apparater, industri-PC'ere samt industrielle maskinstyringer, da disse typer produkter er en del af de standardprodukter, vi selv udvikler, producerer og markedsfører over hele verden. Derfor har vi i dag den erfaring, der skal til, for via teknologioverførsel at være på forkant med udviklingen, og hurtigt kunne tilbyde kvalitetsløsninger indenfor nye områder og til nye brancher. Dette er en væsentlig del af kernen i hele vort arbejde med den moderne teknologi.

 

Vores know-how omkring hardware design og den viden vi har om produktion, stiller vi til rådighed for vores kunder. Således sikres kunden en ideel løsning hvor der er taget højde for at det udviklede produkt også efterfølgende kan produceres.

 

Har du en konkret opgave, som du enten pga. manglende ressourcer eller som en del af jeres outsourcingsstrategi ikke har kapacitet til "in-house", så tag kontakt til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere om vores ydelser. 

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Her kan du lave en forespørgsel på elektronikmontage