Fordele ved Joint Development

 

Der vil for kunden være flere fordele ved at indgå en Joint Development aftale.


Primært vil grundomkostningerne i forbindelse med udviklingen kunne reduceres i forhold til en fuldt betalt udvikling, idet en del af disse betales af Micro Technic A/S.


Produktionsprisen må på sigt forventes at blive påvirket af et højere komponentvolumen på de komponenter som indgår i både det oprindelige design og variantproduktet. Dette afhænger dog naturligvis af succesen med salg af variantproduktet. Produktionsprisen knytter sig således i et vist omfang til prisen på variantproduktet, som normalt vil blive markedsført til en konkurrencedygtig pris i henhold til en standard prisliste.
Det oprindelige design, ifølge kundens kravspecifikation, kan evt. blive forbedret gennem udnyttelse af de ideer, som tilføres produktet for at frembringe variantproduktet. Såfremt alle ekstra features eller ændringer i funktionalitet indføres i det oprindelige oplæg, betragtes det resulterende produktdog som et variantprodukt med tilhørende produktrettigheder for Micro Technic A/S.

 

Leveringstiden vil kunne reduceres, da en del komponenter, specielt de mere kritiske, normalt vil blive lagerført i forbindelse med markedsføringen af variantproduktet.

 

Teknisk service vil blive effektiviseret, da support- og reparationsteknikere vil have løbende indsigt i produktet.

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Her kan du lave en forespørgsel på elektronikmontage