System Design - Elektronik udvikling

- Design for Manufacturing: Fra idé til serieproduktion

 

Elektronik udvikling 

Vi udvikler ikke for udviklingens skyld. Vi udvikler til gavn for vore kunder – nye såvel som eksisterende – således at vi altid kan tilbyde den optimale og mest rentable løsning i hvert enkelt tilfælde.
Micro Technic’s elektronikdivision har specialiseret sig i udvikling og produktion af 100% kundespecifikke styringer og elektronik halvfabrikata, og vi leverer i dag top-moderne elektronik til en lang række anerkendte danske og udenlandske kunder. I hvert enkelt tilfælde går vi ind som rådgiver – gerne i meget tæt samarbejde med kundens egne folk – for i fællesskab, at klarlægge den enkelte virksomheds udviklingsprojekt(er).


 
Design for Manufacturing – hvad kræver det ?
Vore medarbejdere har et meget alsidigt proceskendskab, opbygget gennem de talrige opgaver, som vi har løst indenfor bl.a. maskinindustrien, finanssektoren, byggebranchen, og transportsektoren.
Endvidere er Micro Technic selv leverandør af en række standard produkter indenfor embedded computing and PC-teknologi, som markedsføres worldwide.
Gennem den erfaring og viden, der er opbygget i udviklingsafdelingen samt en målrettet efteruddannelse af medarbejderne, sikres kunden en totalløsning, der overholder gældende standarder og normer inden for elektronik udvikling. Her får kunden et design som er I overensstemmelse med de stillede krav og som kan produceres lønsomt.

 

Begræbet ”Design for Manufacturing” kræver at man både kan udvikle og producere elektronik. 


Et samarbejde med Micro Technic A-S sikrer din virksomhed en stor grad af fleksibilitet, og fordele i form af hurtige leveringstider og ensartet høj kvalitet.


Vi gennemgår gerne jeres behov lige fra foranalyse, kravsspecifikation til serieproduktion. Kontakt venligst Keld Ravnmark på (+45) 2780 4959 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for en nærmere diskussion og et uforpligtende møde vedr. jeres opgave. Vi har en stor ekspertise indenfor hardware udvikling og elektronikudvikling.

 

Required
Required
Required
Are you human ? What is 5 + 2 ?

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Her kan du lave en forespørgsel på elektronikmontage