Test og burn-in

 

Funktionstest skaber kundetilfredshed og sparer omkostninger

Micro Technic tilbyder  funktionstest / sluttest af alle typer print. Afhængig af kompleksitet kan vi tilbyde en fuld funktionstest, hvor alle elektriske funktioner afprøves inden levering eller deltest af de enkelte print, som samles til et færdigt apparat. Efter samling afprøves funktionerne i det færdige apparat, hvorefter der kan gennemføres Burn-in test. Umiddelbart inden pakning og forsendelse gennemføres en sluttest og inspektion, hvorefter produktet er klar til levering til kunden.

 

Vores testafdeling foretager alle former for funktionstest, ligefra fakir-sengs løsninger, standard testsystemer, PC-testsystemer og kundespecifike testsystemer.

Vi har også mulighed for at tilbyde pre-load af software, image-loading og installetion af applikationer.

 

Fordelen ved funktionstest er at kunden modtager et funktionsdygtigt print/apparat, og skal ikke have egne folk til at lave indgangskontrol. Endvidere giver det også hurtigere reaktionstid på fejlretning ved produktionsfejl.

 

For mange kunders vedkomne, så opbevarer Micro Technic testdata på vore servere, således at man altid kan spore enkelte print og produkters testresultater.

 

Vi har også mulighed for at tiilbyde at design testsystemer til vore kunder via vore kompetencer i vores udviklingsafdeling.

 

Schaffner 6500: Programérbar funktionstester til automatisk test og PC baserede testsystemer. Alle produkter kan få en testrapport lagret på vore servere, således at testdata til en hver tid kan fremskaffes igen. Vi har mulighed for at hjælpe med design og opbygning af testsystemer på baggrund af fremsendt produktdokumentation.

 

 

 

 

 

Burn-in rum til test af print og apparater: Vores burn-in rum tilbyder stress og varmetest, samt belastningstest ved høje temperaturer. De enkelte testforhold fastlægges i samråd med kunden.

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Her kan du lave en forespørgsel på elektronikmontage