Udvidelse af produktionsfaciliteter

Flytte billede

Micro Technic sprænger rammerne igen - øger produktionsarealet med 70 %!


Den 1. januar 2013 slog Mico Technic dørene op til nye lokaler i naboejendommen på Smedevænget i Aarup. De nye lokaler tilføjer yderligere 1.500 m2 til produktionen, hvilket giver virksomheden et totalt produktionsareal på 3.700 m2.

Vi kan på baggrund af de seneste års vækst i såvel omsætning som kunder annoncere at vi pr. 1. januar2013 øger vore produktionsareal med hele 70 %.


En større forædling af kundernes produkter og konsignationslager-løsninger til flere kunder, er nogle af hemmelighederne bag succesen. Administrerende direktør Finn Max Laursen fortæller, at udvidelsen vil give mere plads til specielt box-build-projekter (apparatmontage) og til større kundeprojekter:

 

 

”Kundernes behov for yderligere forædling af deres produkter betyder, at vi i dag står for den totale logistik i forbindelse med produktionen af vores kunders produkter. At være en full-service leverandør af elektronik kræver både større fysiske rammer og en økonomisk solid forretning. Kunder stiller krav om ikke bare konkurrencedygtige priser, men også en solid økonomi hos sin leverandør, således at man tryghed kan ligge produktionen ud til underleverandøren. Vi forventer, at denne udvikling fortsætter, så vi til stadighed kan sikre vores evne til at levere produkter af særdeles høj kvalitet og understøtte vore nye og loyale kunder med markedets bedste betingelser for deres elektronikproduktion”.

 

Udvidelsen er i fuld sving, så mens håndværkerne er i gang, arbejdes der internt på flere fronter for at sikre, at Micro Technic, når udvidelsen står færdig, kan præsentere en top-moderne fabrik og faciliteter til produktion af elektronik til virksomhedens loyale – og forhåbentlig mange nye - kunder.

”Vi er i dag i tæt dialog med flere nye danske og udenlandske kunder, som vi forventer at kunne byde velkommen i de kommende måneder. Vores salgsafdeling har i hvert fald vældig travlt med at behandle rigtig mange forespørgsler”, udtaler Finn Max Laursen og fortsætter: ”Det er en spændende proces, som giver et løft til alle i og omkring virksomheden – og en unik mulighed for at få optimeret alle processor, nu hvor vi får ekstra meget plads at indrette os på”.

 

Yderligere kommentarer og information:

Frank Max Laursen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Shoppen

Online shop - køb advanceret teknologi med kreditkort!

 

buy btn

m1

Vores nyhedsbrev