Micro Technic opgraderer til ISO 9001:2008

ISO 9001:2008

Micro Technic A/S er nu blevet certificeret efter ISO 9001:2008, og vi kan dermed matche branchens højeste kvalitetskrav.

Vi har i mange år arbejdet efter et ISO 9000 lignende kvalitetssystem, men har nu taget skridtet videre, og blev den 14. maj ISO certificeret efter ISO 9001:2008. Den nye kvalitetscertificering gælder både produktion og udvikling ud fra følgende scope: 
Produktion af kundespecificeret elektronik og apparater, som totalleverandør. Produktion af egne produkter som GPRS-dataloggere og indlejrede processor produkter.

 

 

Kvalitetsstyring mindsker omkostninger
Hos Micro Technic kan et produkt gennemgå op til 30 forskellige processer i produktionen, og med den nye certificering er samtlige processer blevet beskrevet. Ved hver enkelt proces bliver der ført statistik over alle typer af fejl, for at fejlene kan identificeres og elimineres. Effektiv kvalitetsstyring er vejen til færre omkostninger, minimering af ressourcespild og god dokumentation for at varerne er i orden. Kort sagt er et effektivt kvalitetsstyringssystem vejen til at gøre det rigtige bedre og billigere.

Fortløbende kvalitetssikring
Med indførelsen ISO 9001:2008, sikrer vi, at I som kunde, at I har en leverandør, der kan leve op til de eventuelle krav om ISO-certificering, som jeres kunder måtte have. Skulle I ønske at få fremsendt kopi af vores certifikat, så kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , og vi vil sørge for at det bliver fremsendt.

Dette er en meget positiv udvikling for os, og vi forventer yderligere at kunne forbedre kvaliteten i produktionen og øge kundetilfredsheden.

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Shoppen

Online shop - køb advanceret teknologi med kreditkort!

 

buy btn

m1

Vores nyhedsbrev