En ny alsidig datalogger

MS-2800 
- Overvågning og styring af fjernopkoblede aktiver.

         nanobird back                       nonobird web jpg

Micronix Nanobird (MS-2800) er en komplet datalogger opbygget af et microprocessorkort baseret på ARM9 fra Atmel. MS-2800 tilbyder en multifunktionel kombination af GSM/GPRS-modem (optionelt inkl GPS-modtager), analog og digital I/O-modul samt strømforsyning/oplader til eksternt Li-ion-batteri. der gør den meget nyttig i mange selvstændige applikationer. MS-2800 bruger Telit's quad-band (900/950/1800/1900MHz) moduler og en SiRFstarIIITM enkelt chip GPS-modtager.


MS-2800 har 16 isolerede analog (± 10V eller 0-2.0V) indgange, således at dataopsamling opnås med en opløsning på op til 24bits. 8 digitale indgange og 8 digitale udgange (alle opto-isoleret) gør det muligt for brugeren at styre externt udstyr (lamper, alarmer, mv). Strømforsyningen kan oplade et ekstern Li-Ion-batteri. Den indbyggede inteligente oplader sikrer, at batteriet er fuldt opladet. SIM-kortet er fastgjort sikkert i en push & push SIM-kortholder, som er placeret på et GSM/GPRS/GPS sub-modul. MS-2800 understøtter således trådløs kommunikation med GPRS (TC/IP over GPRS) samt SMS-funktioner via GSM.


Micronix MS-2800 repræsenterer den seneste udvikling inden for GSM/GPRS-teknologi og har alle de nødvendige godkendelser. MS-2800 er ideel til datalogning, overvågning af fjernopkoblede aktiver og alarmsystemer.


MS-2800 leveres til alle typer installationer fra -20°C til 70°C og kan endvidere modstå rystelser og vibrationer fra mobilt udstyr.

Kontakt os

mann

Kontakt os

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er vi parate til at hjælpe dig:

 

Tel. 6615 3000

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Shoppen

Online shop - køb advanceret teknologi med kreditkort!

 

buy btn

m1

Vores nyhedsbrev